SÖK PRODUKTER
Efter färger :
0 på 1999€
0 på 24900gr.
0 på 855mm
Kundbetyg
100% positiv
 Allmän utvärdering
 Produktkvalité
 Förpackning och paket
 Frakt och leverans

Allmänna villkor för försäljning och användning

ÖVERSIKT

Denna webbplats drivs av Ravaka & Mineraly. På denna webbplats hänvisar termerna "vi", "vår" och "vår" till Ravaka & Mineraly. Ravaka & Mineraly erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna webbplats för dig, användaren, förutsatt att du accepterar alla villkor, policyer och meddelanden som anges. här.


Genom att besöka denna webbplats och / eller köpa en av våra produkter, deltar du i vår "tjänst" och samtycker till att vara bunden av följande villkor ("Allmänna försäljningsvillkor", "Allmänna villkor för försäljning och användning" , "Villkor"), inklusive ytterligare villkor, villkor och policyer som hänvisas till häri och / eller tillgängliga via hyperlänk. Dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor gäller för alla användare av denna webbplats, inklusive men inte begränsat till användare som surfar på webbplatsen, som är säljare, kunder, säljare och / eller innehållsbidragare.


Läs dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor noggrant innan du öppnar eller använder vår webbplats. Genom att komma åt eller använda någon del av denna webbplats samtycker du till att vara bunden av dessa villkor för försäljning och användning. Om du inte godkänner alla villkor i detta avtal, får du inte komma åt webbplatsen eller använda de tjänster som erbjuds där. Om dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor betraktas som ett erbjudande, är acceptans uttryckligen begränsad till dessa allmänna villkor för försäljning och användning.


Alla nya funktioner och verktyg som kommer att läggas till senare i denna butik omfattas också av dessa allmänna villkor för försäljning och användning. Du kan när som helst läsa den senaste versionen av de allmänna försäljnings- och användningsvillkoren på denna sida. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor genom att publicera uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för att se om några ändringar har gjorts. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter publicering av eventuella ändringar utgör ditt godkännande av dessa ändringar.


Vår butik är värd av DRI (www.dri.fr), de förser oss med värdplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.


ARTIKEL 1 - VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV VÅR ONLINE-BUTIK

Genom att acceptera dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor förklarar du att du har nått myndighetsåldern i ditt land, delstat eller provins där du bor, och att du har gett oss ditt samtycke till att tillåta någon person i åldern du är ansvarig för att använda denna webbplats.


Användning av våra produkter för olagligt eller obehörigt ändamål är förbjudet, och du får inte, under användningen av Tjänsten, bryta mot lagarna i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till lagarna som rör upphovsrätt).


Du får inte överföra maskar, virus eller någon annan kod av destruktiv natur.


Varje överträdelse eller överträdelse av dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor kommer att leda till att dina tjänster omedelbart upphör.

ARTIKEL 2 - ALLMÄNNA VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att neka åtkomst till tjänsterna för någon person när som helst, av någon anledning.


Du förstår att ditt innehåll (exklusive din kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat, och detta innebär (a) överföringar över olika nätverk; och (b) ändringar för att anpassa sig till och anpassa sig till tekniska krav för anslutande nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation krypteras alltid vid överföring via nätverk.


Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, sälja eller utnyttja någon del av Tjänsten eller användningen av Tjänsten, eller någon åtkomst till Tjänsten eller kontakten på webbplatsen, genom vilken Tjänsten tillhandahålls, utan tillstånd. uttrycka ett skriftligt meddelande från oss.


Rubrikerna som används i detta avtal ingår för din bekvämlighet och kommer inte att begränsa eller påverka dessa villkor.


ARTIKEL 3 - NÖJAKTIGHET, FULLFÄRDIGHET OCH TIDLIGHET AV INFORMATION

Vi ansvarar inte om informationen på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller uppdaterad. Innehållet på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte och bör inte utgöra din enda informationskälla för att fatta beslut utan att först ha konsulterat mer exakta, fullständiga och uppdaterade informationskällor. Om du bestämmer dig för att lita på innehållet som presenteras på den här webbplatsen gör du det på egen risk.


Denna webbplats kan innehålla viss tidigare information. Denna tidigare information är till sin natur inte uppdaterad och tillhandahålls endast i informationssyfte. Vi förbehåller oss rätten att ändra innehållet på denna webbplats när som helst, men vi har ingen skyldighet att uppdatera någon information på vår webbplats. Du samtycker till att du är ansvarig för att övervaka ändringar på vår webbplats.


ARTIKEL 4 - ÄNDRINGAR AV TJÄNSTEN OCH PRISER

Priserna på våra produkter kan ändras utan föregående meddelande.


Vi förbehåller oss rätten när som helst att ändra eller avbryta tjänsten (och någon del eller innehåll av tjänsten) utan föregående meddelande och när som helst.


Vi är inte ansvariga gentemot dig eller någon annan tredje part för någon prisändring, avstängning eller avbrott i Tjänsten.


ARTIKEL 5 - PRODUKTER ELLER TJÄNSTER (om tillämpligt)

Vissa produkter eller tjänster kan vara exklusivt tillgängliga online på vår webbplats. Dessa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga i begränsade kvantiteter och kan endast vara föremål för retur eller utbyte i enlighet med vår returpolicy.


Vi har gjort vårt bästa för att så tydligt som möjligt visa färger och bilder på våra produkter som visas i vår butik. Vi kan inte garantera att visningen av färger på din datorskärm är korrekt. Tillbehören (plaststöd, metallstöd, sammetsväskor, displayer) och andra föremål än stenarna och som finns på bilderna ingår inte i beställningarna.


Vi förbehåller oss rätten, men är inte skyldiga att göra det, att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till någon person och i någon geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan utöva denna rätt från fall till fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av alla produkter eller tjänster vi erbjuder. Alla produktbeskrivningar och produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande, efter eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta erbjuda en produkt. Alla tjänster eller produkter som erbjuds på denna webbplats är ogiltiga där det är förbjudet enligt lag.


Vi garanterar inte att kvaliteten på några produkter, tjänster, information eller andra varor du har fått eller köpt kommer att uppfylla dina förväntningar, eller att eventuella fel i tjänsten kommer att korrigeras.

ARTIKEL 6 - RIKTIGHET I FAKTURERING OCH KONTOINFORMATION

Vi förbehåller oss rätten att vägra alla beställningar du gör hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, minska eller avbryta de köpta kvantiteterna per person, per hushåll eller per beställning. Dessa begränsningar kan inkludera beställningar som gjorts av eller från samma kundkonto, samma kreditkort och / eller beställningar som använder samma fakturerings- och / eller leveransadress. I händelse av att vi ändrar en beställning eller om vi annullerar den, kan vi försöka meddela dig genom att kontakta dig via e-postadressen och / eller faktureringsadressen / telefonnumret som gavs då ordern har lagts. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda beställningar som enligt vår enda bedömning kan tyckas vara från handlare, återförsäljare eller distributörer.


Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt beställnings- och kontoinformation för alla beställningar som görs i vår butik. {# Du samtycker till att snabbt uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress. , dina kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan trycka på för att slutföra dina transaktioner och kontakta dig vid behov. #}


För mer information, se vår returpolicy.


ARTIKEL 7 - VALFRIA VERKTYG

Vi kan ge dig tillgång till verktyg från tredje part som vi inte övervakar, kontrollerar eller påverkar.


Du erkänner och samtycker till att vi ger tillgång till sådana verktyg "som det är" och "som tillgängligt" utan några garantier, garantier eller villkor av något slag och utan något godkännande. Vi har inget rättsligt ansvar som härrör från eller relaterar till användningen av dessa valfria verktyg från tredje part.


Om du använder de valfria verktygen som erbjuds på webbplatsen gör du det på egen risk och efter eget gottfinnande, och du bör läsa villkoren för vilka sådana verktyg erbjuds av relevant (a) tredjepartsleverantör (er).


Vi kan också i framtiden erbjuda nya tjänster och / eller nya funktioner på vår webbplats (inklusive nya verktyg och resurser). Dessa nya funktioner och tjänster kommer också att omfattas av dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor.


ARTIKEL 8 - LÄNDER TILL TREDJE PART

Viss innehåll, produkter och tjänster som är tillgängliga via vår tjänst kan innehålla material från tredje part.


Tredjepartslänkar på den här webbplatsen kan omdirigera dig till tredjepartswebbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte skyldiga att granska eller utvärdera innehållet eller noggrannheten på sådana webbplatser, och vi garanterar inte eller tar inget ansvar för något innehåll, webbplats, produkt, tjänst eller annat material tillgängligt på eller från dessa tredjepartssajter.


Vi ansvarar inte för några skador eller skador relaterade till köp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller någon annan transaktion som gjorts i samband med dessa tredje parts webbplatser. Läs tredjeparts policyer och praxis noggrant och se till att du förstår dem innan du gör någon transaktion. Klagomål, påståenden, problem eller frågor angående produkterna från dessa tredje parter ska skickas till samma tredje part.

ARTIKEL 9 - KOMMENTARER, FÖRSLAG OCH ANDRA FÖRSLAG FRÅN ANVÄNDARE

Om du på vår begäran skickar in specifikt innehåll (till exempel för att delta i tävlingar), eller om du utan begäran från oss skickar du kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, oavsett om du är online, via e-post, per post eller på annat sätt (tillsammans "kommentarer"), ger du oss rätten när som helst och utan begränsning att redigera, kopiera, publicera, distribuera , för att översätta och på annat sätt använda och i alla media kommentarer som du skickar till oss. Vi är inte och bör inte vara skyldiga (1) att hålla sekretessen för kommentarer; (2) att betala ersättning till någon för eventuella kommentarer; (3) för att svara på kommentarer.


Vi kan, men har ingen skyldighet att göra det, övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi, enligt vårt eget gottfinnande, är olagligt, stötande, hotande, kränkande, förtalande, pornografiskt, obscent eller på annat sätt anstötligt, eller som bryter mot immateriella rättigheter eller dessa allmänna villkor för försäljning och användning.


Du samtycker till att skriva kommentarer som inte kränker tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärken, integritet, personlighet eller andra personliga eller äganderättigheter. Du samtycker också till att dina kommentarer inte kommer att innehålla olagligt, ärekränkande, stötande eller obscent innehåll, och de kommer inte heller innehålla datavirus eller annan skadlig programvara som på något sätt kan påverka tjänsten. eller någon annan tillhörande webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon du inte är eller försöka vilseleda oss och / eller tredje part angående ursprunget till dina kommentarer. Du är fullt ansvarig för alla kommentarer du skickar och deras noggrannhet. Vi tar inget ansvar för och fraskriver oss något ansvar för kommentarer du lägger in eller andra inlägg från tredje part.


ARTIKEL 10 - PERSONLIG INFORMATION

Inlämnandet av din personliga information till vår butik regleras av vår integritetspolicy. Klicka här för att se vår integritetspolicy.


ARTIKEL 11 - FEL, FELAKTIGHETER OCH UTSLÄPP

Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i tjänsten som kan innehålla typografiska fel, felaktigheter eller utelämnanden som kan relatera till produktbeskrivningar, priser, kampanjer, erbjudanden, avgifter. leverans av produkter, leveranstider och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter, utelämnanden och att ändra eller uppdatera information eller avbryta beställningar, om någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats är felaktig. , när som helst och utan föregående meddelande (inklusive efter att du har gjort din beställning).


Vi är inte skyldiga att uppdatera, ändra eller förtydliga information i tjänsten eller på någon relaterad webbplats, inklusive men inte begränsad till prisinformation, förutom vad som krävs enligt lag. Ingen inställd uppdatering eller uppdateringsdatum i tjänsten eller på någon relaterad webbplats bör tas med i beräkningen när informationen i tjänsten eller på någon relaterad webbplats har ändrats eller uppdaterats.

ARTIKEL 12 - FÖRBUDA ANVÄNDNINGAR

Förutom förbuden i de allmänna försäljnings- och användningsvillkoren är det förbjudet att använda webbplatsen eller dess innehåll: (a) för olagliga ändamål; (b) att förmå andra att utföra eller delta i olagliga handlingar; (c) att bryta mot någon regional förordning eller någon internationell, federal, provinsiell eller statlig lag, regel eller reglering; (d) att kränka eller kränka våra immateriella rättigheter eller tredje parts rättigheter; (e) att trakassera, misshandla, förolämpa, skada, förtal, förtal, förakta, skrämma eller diskriminera någon på grundval av kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationellt ursprung eller funktionshinder (f) att lämna in falsk eller vilseledande information, (g) att ladda upp eller överföra virus eller någon annan typ av skadlig kod som kommer eller kan användas på ett sätt som äventyrar funktionaliteten eller driften av Tjänsten eller någon associerad, oberoende eller internetwebbplats; (h) att samla in eller spåra andras personliga information; (i) att skräppost, phish, kapa en domän, utpressa information, surfa, utforska eller skanna på nätet (eller någon annan resurs); (j) för obscent eller omoraliskt ändamål; eller (k) för att bryta mot eller kringgå säkerhetsåtgärderna för vår tjänst, någon annan webbplats eller internet. Vi förbehåller oss rätten att avsluta din användning av tjänsten eller någon relaterad webbplats för att bryta mot förbjudna användningar.


ARTIKEL 13 - UNDANTAG AV GARANTIER OCH BEGRÄNSNING AV ANSVAR

Vi garanterar inte eller gör några uttalanden om att din användning av vår tjänst kommer att vara oavbruten, snabb, säker eller felfri.


Vi garanterar inte att de resultat som kan uppnås genom användning av tjänsten är korrekta eller tillförlitliga.


Du samtycker till att vi då och då kan ta bort tjänsten på obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst utan att meddela dig först.


Du samtycker uttryckligen till att din användning av tjänsten eller din oförmåga att använda den är på din egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som tillhandahålls till dig genom Tjänsten tillhandahålls (såvida inte uttryckligen motsatt av oss) "som det är" och "som tillgängligt" för din användning, utan representation, utan garantier och utan villkor av något slag, uttryckt eller underförstått, inklusive alla underförstådda garantier för säljbarhet eller säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte, hållbarhet, titel och frihet från intrång.


Ravaka & Mineraly kan inte på något sätt hållas ansvarigt för skada, förlust, anspråk eller direkta, indirekta, tillfälliga, bestraffande, speciella eller följdskador av något slag, inklusive men inte begränsat till förlust av vinst, intäkter, besparingar, data, ersättningskostnader eller liknande skador, vare sig avtalsenliga, skadeståndsskyldiga (även i oaktsamhet), strikt ansvar eller på annat sätt, till följd av din användning någon tjänst eller produkt som härrör från denna tjänst, eller som till något annat påstående som på något sätt är relaterat till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive men inte begränsat till några fel eller utelämnanden i något innehåll eller någon förlust eller någon skada av något slag som härrör från användning av Tjänsten eller något innehåll (eller produkt) som publiceras, överförs eller på annat sätt görs tillgängligt via Tjänsten, även om du har blivit varnad om möjligheten att ”De uppstår. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller tillfälliga skador, kommer vårt ansvar att begränsas till den maximala utsträckning som lagen tillåter.

Dock är leveranstiderna för dina beställningar endast specificerade för information. Dina paket anförtros ett transportföretag. Vi är inte ansvariga för leveranstider och inte på något sätt ansvariga för eventuella förseningar i leveransen av din beställning.

I händelse av att ett paket returneras till avsändaren av orsak:

  • ofullständig leveransadress
  • avsaknad av telefonkontaktuppgifter
  • misslyckande med att hämta ut ett paket som lämnats vid ett utlämningsställe
  • någon annan orsak som Ravaka & Mineraly inte är ansvarig för

Beställningen återbetalas vid mottagande av paketet. Leveranskostnader, om de inte erbjöds vid beställning, kommer att dras av från återbetalningsbeloppet. I händelse av en begäran om att skicka om ett returnerat paket kommer returkostnaderna att stå för kunden, även om dessa kostnader erbjöds under den första beställningen.


ARTIKEL 14 - SKADELÖSNING

Du samtycker till att ersätta, försvara och skydda Ravaka & Mineraly, med avseende på alla anspråk eller krav, inklusive rimliga advokatarvoden, som görs av tredje part som ett resultat av eller som ett resultat av ditt brott mot dessa Villkor av användning eller det material som de hänvisar till, eller ditt brott mot någon lag eller tredje parts rättigheter.


ARTIKEL 15 - DISSOCIABILITET

I händelse av att en bestämmelse i dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor anses vara olaglig, ogiltig eller inte verkställbar, kan denna bestämmelse ändå tillämpas i den utsträckning som lagen tillåter, och den icke-tillämpliga delen måste betraktas som avskiljs från dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor får denna avvikelse inte påverka giltigheten och tillämpligheten av alla andra återstående bestämmelser.


ARTIKEL 16 - UPPSÄGNING

Parternas skyldigheter och ansvar före uppsägningsdagen kommer att gälla efter uppsägningen av detta avtal för alla ändamål.


Dessa allmänna villkor för försäljning och användning är giltiga såvida inte de upphör antingen av dig eller inte. Du kan säga upp dessa allmänna villkor för försäljning och användning när som helst genom att meddela oss att du inte längre vill använda våra tjänster eller när du slutar använda vår webbplats.


Om vi, efter eget gottfinnande, tror att du inte lyckas, eller om vi misstänker att du inte har kunnat följa villkoren i dessa villkor för försäljning och användning, kan vi också säga upp detta avtal när som helst utan att meddela dig. i förväg och du kommer att förbli ansvarig för alla pengar som är skyldiga fram till uppsägningsdagen (inklusive detta), och / eller vi kan neka dig tillgång till våra tjänster (eller någon del därav) ).


ARTIKEL 17 - AVTALETS INTEGRALITET

Varje underlåtenhet att utöva eller tillämpa någon rättighet eller någon bestämmelse i dessa allmänna villkor för försäljning och användning bör inte utgöra ett avstående från denna rättighet eller bestämmelse.


Dessa allmänna villkor för försäljning och användning eller någon annan driftspolicy eller regel som vi lägger upp på denna webbplats eller i samband med tjänsten utgör hela förståelsen och förståelsen mellan dig och oss och styr din användning av Service och ersätter all kommunikation, förslag och alla avtal, tidigare och samtida, muntliga eller skriftliga, mellan dig och oss (inklusive men inte begränsat till någon tidigare version av de allmänna försäljnings- och användningsvillkoren).


Varje tvetydighet vad gäller tolkningen av dessa allmänna försäljnings- och användningsvillkor bör inte tolkas till nackdel för den upprättande parten.


ARTIKEL 18 - TILLÄMPLIG LAG

Dessa allmänna villkor för försäljning och användning samt alla andra separata avtal genom vilka vi tillhandahåller tjänster till dig regleras och tolkas enligt gällande lagar på 3 Boulevard Villebois Mareuil, Rennes, 35000, Frankrike.


ARTIKEL 19 - FÖRÄNDRINGAR AV ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRSÄLJNING OCH ANVÄNDNING

Du kan när som helst läsa den senaste versionen av de allmänna försäljnings- och användningsvillkoren på denna sida.


Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande uppdatera, modifiera eller ersätta någon del av dessa villkor för försäljning och användning genom att publicera uppdateringar och ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att besöka vår webbplats regelbundet för att kontrollera om några ändringar har gjorts. Din fortsatta användning av eller åtkomst till vår webbplats efter publicering av eventuella ändringar i dessa allmänna villkor för försäljning och användning utgör godkännande av dessa ändringar.


ARTIKEL 20 - KONTAKTINFORMATION

Frågor angående de allmänna försäljnings- och användningsvillkoren ska skickas till oss på contact@mineraly.fr