SÖK PRODUKTER
Efter färger :
0 på 1999€
0 på 24900gr.
0 på 855mm
Kundbetyg
100% positiv
 Allmän utvärdering
 Produktkvalité
 Förpackning och paket
 Frakt och leverans

Sekretessförklaring

ARTIKEL 1 - PERSONLIG INFORMATION INSAMLAD

När du gör ett köp från vår butik, som en del av vår köp- och försäljningsprocess, samlar vi in ​​den personliga information du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress.


När du bläddrar i vår butik får vi också automatiskt din dators Internetprotokolladress (IP-adress), vilket gör att vi kan få mer information om webbläsaren och operativsystemet du använder.


E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.


ARTIKEL 2 - SAMTYCKE

Hur får du mitt samtycke?


När du ger oss din personliga information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, planera en leverans eller returnera ett köp, antar vi att du samtycker till att vi samlar in din information och använder den för andra ändamål. endast detta ändamål.


Om vi ​​ber dig att ge oss din personliga information av annan anledning, till exempel i marknadsföringssyfte, kommer vi att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke, eller så kommer vi att ge dig möjlighet att vägra.


Hur kan jag dra tillbaka mitt samtycke?


Om du efter att ha gett oss ditt samtycke ändrar dig och inte längre samtycker till att vi kontaktar dig, samlar in din information eller avslöjar den, kan du meddela oss genom att kontakta oss på contact@mineraly.fr eller via e-post på : Ravaka & Mineraly, 3 Boulevard Villebois Mareuil, 35000 Rennes, Frankrike


ARTIKEL 3 - UPPGIFTER

Vi kan lämna ut din personliga information om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra villkor för försäljning och användning.


ARTIKEL 4 - BOENDE

Vår butik är värd för DRI (www.dri.fr). De ger oss värdplattformen som gör att vi kan sälja våra tjänster och produkter till dig.


Dina data lagras i webbplatsens datalagringssystem och databaser. Dina uppgifter sparas på en säker server som skyddas av en brandvägg.


ARTIKEL 5 - TJÄNSTER SOM LEVERERAS AV TREDJE PARTER

Generellt kommer tredjepartsleverantörer vi använder (Paypal för betalning) bara att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning som är nödvändig för att kunna utföra de tjänster de tillhandahåller oss.


Vissa tredjepartsleverantörer, som betalningsportaler och andra betalningstransaktionsbehandlare, har dock sin egen integritetspolicy med avseende på den information som vi är skyldiga att ge dem för dina köptransaktioner.


När det gäller dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy noggrant så att du kan förstå hur de kommer att behandla din personliga information.


Tänk på att vissa leverantörer kan vara belägna eller ha anläggningar i en annan jurisdiktion än din eller vår. Så om du bestämmer dig för att fortsätta med en transaktion som kräver en tredjepartsleverantörs tjänster, kan din information styras av lagarna i den jurisdiktion där leverantören är belägen eller de i den jurisdiktion där dess anläggningar finns.


Till exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan informationen som tillhör dig som användes för att slutföra transaktionen avslöjas enligt lagstiftningen i USA. USA, inklusive Patriot Act.


När du lämnar vår butikswebbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation regleras du inte längre av denna sekretesspolicy eller de allmänna försäljningsvillkoren och Användning av vår webbplats.


Anslutningar


Du kan behöva lämna vår webbplats genom att klicka på vissa länkar på vår webbplats. Vi tar inget ansvar för sekretesspraxis på sådana andra webbplatser och rekommenderar att du läser deras integritetspolicy noggrant.


ARTIKEL 6 - SÄKERHET

För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att de inte förloras på felaktigt sätt, missbrukas, öppnas, avslöjas, ändras eller förstörs.


SMÅKAKOR

Här är en lista över cookies vi använder. Vi har listat dem här så att du har möjlighet att välja om du vill tillåta dem eller inte.


PHPSESSID, unik sessionsidentifierare, gör det möjligt för webbplatsen att lagra information om din session (kundvagn, godkännande av kakor etc.).

_ga, _gid Google Analytics-fil som gör att vi kan utföra statistik över webbplatsbesök.ARTIKEL 7 - SAMTYCKEÅLD

Genom att använda den här webbplatsen förklarar du att du är minst åldersgränsen i din stat eller provins där du bor, och att du har gett oss ditt samtycke till att tillåta alla minderåriga som är beroende av dig att använda denna webbplats. hemsida.


ARTIKEL 8 - FÖRÄNDRINGAR AV DENNA PRIVATPOLITIK

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så se igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter publicering på webbplatsen. Om vi ​​gör några ändringar i innehållet i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi avslöjar den, om det borde göras.


Om vår butik förvärvas av eller slås samman med ett annat företag kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta sälja produkter till dig.


FRÅGOR OCH KONTAKTDETALJER


Om du vill: få åtkomst till, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, lämna in ett klagomål, eller om du bara vill ha mer information, kontakta vår sekretessombud på contact@mineraly.fr eller per post till Ravaka & Mineraly


Ravaka & Mineraly

3 Boulevard Villebois Mareuil

35000 Rennes