HÄNDELSER - SATURDAY, APRIL 8, 2023
Sainte Marie Mineral 2023
58:e Mineral & Gem Leader i Frankrike, europeisk ledare, i världens topp 2, Mineral & Gem är en av de viktigaste sammankomsterna i världen av direkta eller relaterade sektorer kopplade till mineraler. Mellan Hong Kong och Tucson, i en liten gallisk by i östra Frankrike, kan Mineral & Gem i alla fall inte vara vanligt!
GEOGRAFI OCH MINERALER - SATURDAY, APRIL 8, 2023
Mineraler från Afghanistan
Afghanistan är ett land rikt på mineral- och stenresurser, med en mängd olika mineraler och stenar som finns i olika regioner i landet. Bergarter och mineraler spelar en viktig roll i den afghanska ekonomin och exporteras över hela världen.
Blogg Händelser Sainte Marie Mineral 2023

Sainte Marie Mineral 2023

PUBLICERAD PÅ SATURDAY, APRIL 8, 2023
Sainte Marie Mineral 2023 sainte marie mineral 2023

Mineral Gem 2023-utställningen är en stor händelse som kommer att äga rum i Sainte Marie aux Mines, Frankrike. Detta evenemang är tillägnat att visa upp mineraler och ädelstenar från hela världen, vilket ger besökarna en unik möjlighet att uppleva naturens skönhet och mångfald.


Utställningen kommer att äga rum från 22 till 25 juni 2023, i den pittoreska miljön i Sainte Marie aux Mines, en stad belägen i Haut-Rhin-departementet i Alsace. Denna stad är känd för sin rika gruvhistoria, som går tillbaka till romartiden, såväl som för sin tradition att bryta mineraler och ädelstenar.


Mineral Gem 2023-utställningen kommer att samla utställare från hela världen, som kommer att presentera ett brett utbud av sällsynta och dyrbara mineraler och ädelstenar. Besökare kommer att ha möjlighet att beundra prover av ädelstenar som diamant, safir, rubin, smaragd, ametist, kvarts, topas, granat, turmalin och många andra.


Utställningen kommer också att visa samlarmineraler, som har samlats in från exotiska och avlägsna platser. Besökare kommer att kunna se mineralexemplar från regioner som Himalaya, Afrika, Australien, Sydamerika, Ryssland och andra länder runt om i världen.


Förutom presentationer av mineraler och ädelstenar kommer utställningen även att innehålla föreläsningar och workshops ledda av experter inom branschen. Dessa konferenser och workshops kommer att erbjuda besökarna en unik möjlighet att lära sig mer om mineraler och ädelstenar, deras bildning, deras utvinning och deras historia.


Dessutom kommer utställningen också att ge en möjlighet för älskare och samlare av mineraler och ädelstenar att köpa unika föremål till sin samling. Utställare kommer att erbjuda prover av exceptionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser, vilket gör detta till en oslagbar möjlighet för alla mineral- och ädelstensentusiaster.


Kort sagt, Mineral Gem 2023-utställningen på Sainte Marie aux Mines kommer att bli en stor händelse för alla älskare av mineraler och ädelstenar. Med ett brett utbud av presentationer, föreläsningar och workshops kommer besökarna att få möjlighet att uppleva naturens skönhet och lära sig mer om ädelstenar och mineraler. Detta är ett evenemang som du inte får missa för alla som är intresserade av jordens skönhet och rikedom.